Tarneaeg

Läbimõõt

Kaubamärk

Materjal

Teekond selle õige panni leidmiseni võib olla üsna keeruline ja kui väga palju aega uurimisele ning taustinformatsiooni hankimisele ei pane, siis ega sealt midagi head esimese ettejuhtuva panni ostmisel ka ei tule. Seetõttu mõned väikesed soovitused, kuidas ja millise panni kasuks oma köögis osutuda.

Küpetamine mittenakkuvate pannidega on hea mõte, sest nendega on hea ja lihtne kokata, nende puhastamine on veelgi lihtsam protsess. Oleme ausad, keegi ei viitsi tundide viisi puhtaks küürida räpast panni. Mittenakkuvate pannide puhul on oluline meeles pidada, et üldiselt mida kallim pann, seda parem on mittenakkuv pealiskate pannil endal ja kestab kauem. Kuigi peab ka mainima, et mittenakkuvad pannid ei talu väga hästi väga kõrgeid kuumuseid, mistõttu tuleks ka sellega siiski arvestada. Panni kvaliteedi säilitamiseks tuleks kasutada kummist pannilabidaid.

Roostevabast terasest pann-sõdalased on ühed tuntumad ja populaarseimad valikud inimeste seas, kes endale panne üldse kunagi ostnud on. Need pannid on kauakestvad ja tugevad ja ei reageeri happelistele toitudele nii hullusti. Kui sa praed liha, juurikaid või eelistad metallist kokkamiseks vajalikke labidaid ja muid söögivalmistamise tööriistu, siis see pann sobib sulle ideaalselt. Parimad roostevaba terasest pannid on raskemad, sest nende sisse on paigutatud soojusjuhtiv metall nagu näiteks alumiinium, mis aitab kuumust ühtlaselt üle panni hoida.

Kui aga roostevabateras ja mittenakkuv pann pole sinu teema ning sa soovid tõelist raudmeest enda köögiarmeesse, siis malmist pannid on need, millega eksida ei saa. Malmpannid kannavad väga hästi edasi kuumust ja seetõttu on see ülimalt hea variant liha küpsetamiseks. Samuti hoiab malmpann kuumust väga hästi endas. M almist nõudega saab toitu valmistada kõikidel pliidi tüüpidel (gaasi-, elektri-, keraamilisel- ja induktsioonpliidil) ning samuti avatud tule kohal. Pärast toidu valmistamist tuleb malmnõud pesta, kuivatada kuumal pliidil ja siis küpsetuspind määrida kergelt toiduõliga. Vale kasutamise või pesemise tagajärjel võivad malmile tekkida roostetäpid. Malmnõud on igavesed, sest nad ei karda ülekuumenemist ja ega mehhaanilisi lööke. Malmnõudes valmistatud toit on eriti maitsev!

 

Pannid (732 vastet)

 
 

Uuendan andmeid

Sulge